Ontdek Bouillon en de Semois anders ...

Een originele wandeling, sport en eco ... Segway!

20130611 194400   20130611 195442  x2 backwoods  x2 male 

Perfect rustig, gemakkelijk te gebruiken en volledig autonoom, bereikbaar tussen 40 en 115 kg op de leeftijd van 12 jaar (onder voorwaarden)!

 

De Segway is het eerste elektrisch aangedreven zelf balancerende personenvervoermiddel ter wereld.

 

De technologie in een Segway is in staat om het menselijk evenwichtsmechanisme na te bootsen en zelfs te corrigeren (stabiliseren) op het moment dat het evenwicht wordt verstoord. Dat heet dynamische stabilisatie. Wanneer de bestuurder naar voren leunt, verstoort hij het evenwicht van de machine. Het zwaartepunt komt voor de machine te liggen en de machine zal het verstoorde evenwicht willen herstellen door de wielen onder het nieuwe zwaartepunt te rijden. De Segway begint dus naar voren te rijden. Hetzelfde gebeurt als de bestuurder naar achter leunt. Op deze manier remt de machine en rijdt de machine ook achteruit.

 

Gebruikbaar door iedereen, Gyropode Segway is een extra manier om de vallei van de Semois op een originele manier te ontdekken, zonder lawaai en zonder vermoeidheid, een bijzonder moment te delen met familie of vrienden.

 

Genieten! Vanaf de eerste minuten wordt u overwonnen.  Zin in een verrassend poging ? 

 

Wij bieden verschillende begeleide (met instructeur) formules (alle onze wandelingen zijn initiaties/ontdekkings tochten) (deze prijslist is voor een familie, voor de groepen: zie eind van deze pagina):

 

Wandeling "groene piste" ( 22 € ) : Demonstratie en initiatie op uw Segway . 20 minuten wandeling door het dorp en bossen met instructeur. In totaal bijna 30 minuten van geluk ! Eenvoudig parcours.

 

Tocht " inleiding" "Blauwe piste" ( 35 € ) : Demonstratie en initiatie op uw Segway . Bijna driekwartier tot een uur rondrijden door het dorp en bossen met instructeur. In totaal ongeveer een uur van geluk ! Eenvoudig cursus met technische korte stukken.

 

Tocht "beginner" "Blauwe piste"( 42 € ) : Demonstratie en initiatie op uw Segway . Meer dan een uur wandelen in het bos met instructeur, fotopauzes voorzien en gegaranteren emoties. Redelijke route , niveau van een amateur sportmens.

 

Tocht "fun" "rode piste" ( 42 € ) : Controle van uw rijvaardigheid met uw Segway . Meer dan een uur wandelen in het bos met instructeur en garanties emoties . Technische opleiding , voorbehouden voor ervaren sporters.

 

Tocht "expert" "rode piste"( 49 € ) : Controle van uw rijvaardigheid met uw Segway . Bijna 90 minuten van wandeling in het bos met instructeur, fotopauzes voorzien en gegaranteren emoties. Technische opleiding , voorbehouden voor ervaren sporters.

 

Cursus "pro Avontuur" "zwarte circuit" ( 49 € ) : Controle van uw rijvaardigheid met uw Segway . Meer dan een uur wandelen in het bos met instructeur, fotopauzes voorzien en gegaranteren emoties. Uitdagende baan, voorbehouden voor ervaren sporters.

 

Cursus "Techniek Pro " "zwarte circuit" ( 59 € ) : Controle van uw rijvaardigheid met uw Segway . Bijna 2 uur wandelen in het bos met instructeur, fotopauzes voorzien en gegaranteren emoties. Uitdagende baan , gereserveerd voor atleten die al een Segway ervaring hebben bevestigd.

 

EXTREME cursus "Techniek / adventure pro" "zwarte circuit" ( 79 € ) : Controle van uw rijvaardigheid met uw Segway . Bijna 2 en een half uur wandelen in het bos met instructeur, fotopauzes voorzien en gegaranteren emoties. Natuurlijk gereserveerd voor sportiven die al een Segway ervaring hebben bevestigd.

 

Tocht «GROEP » « evolutieve wandeling » (59€):  Algemene opleiding, demonstraties, begeleide oefeningen, dan vertrek naar de bossen. Twee uren activiteiten met photos pauzeEvolutieve tocht met aangepaste moeilijkheid zodat iedereen van de groep mee mag volgen! We passen voortdurend de verschillende niveaus aan !!.

 

Deze laatste wandeling is de enige beschikbaar voor groepen !!!

 

Zie ook de website van onze partners : https://www.linstantchoizy.be/a-faire/segway

 

 

x2 hill  20130610 202254 1  20130611 194406